de Leden

Deelnemende bedrijven komen tot leven
Bij elk bedrijf is er een andere teelt en productiemethode te zien

Bij alle zes de Tuinderskring bedrijven kunt u een deel van de bedrijfsactiviteiten zien en wordt er teelt informatie gegeven. Door ons te bezoeken hopen wij u een goede indruk te kunnen geven wat een tuindersbedrijf met zich meebrengt en wat er allemaal bij komt kijken om tot een goed eindproduct te komen.

U wordt in de gelegenheid gesteld om de producten die op het bedrijf geteeld worden te kopen. Verser en van een betere kwaliteit krijgt u het agrarische product nergens.
De deelnemende bedrijven hebben naast de folder ook borden laten plaatsen voor hun bedrijf om de herkenbaarheid te vergroten. Na de fietstocht kan er genoten worden van een heerlijk diner bij Café Restaurant ‘De Ooievaar’ in de Dorpsstraat te Warmenhuizen.

De Marlequi
Tuinderij de Marlequi richt zich op de teelt en verkoop van sierfruit en sierteelt. zoals zonnebloemen, pompoenen en andere buitenbloemen.

De Lepelaar
De Lepelaar is een modern biologisch dynamische groenteteeltbedrijf met een mooi ingerichte winkel.

De Slootgaert
Wijndomein de Slootgaert houdt zich bezig met het verbouwen en verkopen van echte Hollandse wijn. Tevens kunt u op afspraak een rondleiding krijgen.

Dekker Anthuriums – Vlindorado
Zo is Dekker Anthuriums een Anthuriumkwekerij en Vlindertuin Vlindorado. Vlindorado is een prachtig aangelegde tropische tuin die u kunt bezoeken. Hier zijn vele soorten vlinders te bewonderen waaronder de Blauwe Morpho.

De Boereplaats
Tenslotte de Boereplaats “Bed & Breakfast”, hier kunt u lekker eten in een luxe en sfeervolle omgeving.

De Kneppeltuin
In de Kneppeltuin worden aardbeien geteeld en verkocht en er is tevens een zachtfruit- en bloemenpluktuin.

Maak van een dagje fietsen een echt dagje uit!
Campingpark de Bongerd heeft samen met Restaurant de Ooievaar een aantrekkelijk arrangement voor u samengesteld. Van koffie, lunch tot dessert, alles kunnen wij voor u regelen. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op onze website: www.stamboomstamboom.nl

Café Restaurant de Ooievaar
Een gezellig familiebedrijf
Cafe Restaurant de Ooievaar is gelegen in het centrum van Warmenhuizen. Al drie generaties lang wordt het dorpscafé, dat met de totstandkoming van het restaurant is uitgegroeid tot een compleet uitgaanscentrum, uitgebaat door de familie Pronk. In onze keuken worden zoveel mogelijk verse producten van hoogstaande kwaliteit verwerkt. Wij proberen indien mogelijk met biologische en streekproducten te werken (bijvoorbeeld van De Lepelaar).
Wij streven ernaar om onze gasten zo tevreden mogelijk te stellen; goede kwaliteit, vlotte- en vriendelijke bediening en een huiselijke sfeer staan daar borg voor. Kom gerust eens langs en geniet van het heerlijke eten, drinken en de gastvrijheid in ons ‘Ooievaarsnest’. Informeer ook eens naar onze wijn & spijsavonden. Onze website: www.deooievaar.eu.

Het Klokhuis op Campingpark de Bongerd
Smakelijk en Vermakelijk
Heeft u trek in een heerlijk vers bereide lunch? Rijd dan de Bongerdlaan van Campingpark de Bongerd op. In de appel vindt u het Klokhuis.
Bij het Klokhuis kunt u binnen of buiten op het terras genieten van de lekkerste gerechten die vers worden bereid. Het selfservice restaurant is zeer sfeervol ingericht en er zijn ruim voldoende zitgelegenheden om even te genieten van uw maaltijd of een kopje koffie.

Landschapscamping de Kolibrie
Gelegen in een polderlandschap
U kunt hier de vrijheid van het platteland ervaren en genieten van het buitenleven! U krijgt bij ons een zeer ruime plaats voor uw caravan, tent of camper en er heerst een gemoedelijke gastvrije sfeer! Landschapscamping de Kolibrie ligt 2,5 km aan de zuidkant van het gezellige dorp Warmenhuizen. 5 km vanaf het mooiste en breedste duingebied van Nederland, namelijk Schoorl en Bergen. Nieuw is het fiets, wandel en ruiter pad vanaf onze camping naar het recreatiegebied het ‘Geestmerambacht’. Kortgezegd dus een zeer centrale ligging in de kop van Noord-Holland voor het maken van prachtige fiets en wandeltochten voor de actieve vakantievierders. Op de camping zijn verder 2 velden ingericht voor jonge kinderen tot 10 jaar. Animatie op de ochtenden in de mei en zomer vakantie! De Kolibrie bevat een prachtig nieuw en verwarmd sanitair gebouw. Dus kom genieten van de ruimte en de mooie omgeving bij landschaspcamping de Kolibrie!
Graag tot ziens!